Trainingen, coaching en consultancy op gebied van duurzaam leiderschap, duurzaam ondernemen en duurzaam vrouwelijk leiderschap.
+31 (0)76 76 76 338info@2lead4us.com

Boeken

Home / Boeken

Naast haar functie als trainer en consultant is Anastasia Kellermann ook auteur van o.a. The S-Factor. A Personal Guide to Sustainable Leadership (Business Contact 2006) en Duurzame overheid? Tijd voor Duurzaam Leiderschap (Programma Leren voor Duurzame Ontwikkeling 2006). Voor het schrijven van haar boeken heeft zij haar ideeën over duurzaam leiderschap aan ruim 40 CEO’s en voorlopers in duurzaam ondernemen al getoetst. Met Ken Blanchard (schrijver o.a. One Minute Manager) schrijft zij momenteel een boek over duurzaam leiderschap.

Ook schrijft zij regelmatig columns en artikelen en spreekt in binnen- en buitenland over duurzaam leiderschap. Zo heeft zij samen met Jeremy Rifkin (schrijver o.a. van de Europese Droom) en andere gerenommeerden op duurzame energie een leertraject ontwikkeld en aangeboden via het prestigieuze opleidingsinstituut The Conference Board in New York aan executives van Fortune 500 bedrijven.

The S-Factor: A personal guide to sustainable leadership

Dit boek gaat over een nieuwe manier van zakendoen, over een nieuwe lifestyle, over innovatie en ‘core business’. Het gaat ook over het veranderen van de organisatiecultuur en over de weg naar een nieuw economisch paradigma. Dit gaat veel verder dan de vraag: wie is een goede voorzitter, manager of baas. Het gaat over wereldvisie en persoonlijke passie. De nieuwe uitdaging voor het leiderschap is het invoeren van duurzaamheid in het DNA en de kern van een organisatie.

Vol praktische hulpbronnen en tips voor het implementeren van duurzaamheid in organisaties.

IMG_2101

Duurzame Overheid? Tijd voor Duurzaam Leiderschap

Duurzaamheid is een van die woorden waar zo veel beelden en interpretaties over bestaan, dat een spraakverwarring steeds op de loer ligt. Voor veel mensen is duurzaamheid iets abstracts, iets vaags met milieu, en voor sommige anderen begint het in specifieke gevallen al een concrete vorm te krijgen. Maar een integraal beeld van wat duurzaamheid beoogt en wat het kan betekenen, is nog zeldzaam. Dat duurzaamheid een complexe materie is, daar is iedereen het wel over eens. Over de juiste definitie echter niet. En dat is lastig. Zonder een gemeenschappelijke taal is het moeilijk om beleid te maken en concrete resultaten te bereiken die aantoonbaar zijn.

Download: Essay – Duurzame Overheid? Tijd voor Duurzaam Leiderschap

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search