Trainingen, coaching en consultancy op gebied van duurzaam leiderschap, duurzaam ondernemen en duurzaam vrouwelijk leiderschap.
+31 (0)76 76 76 338info@2lead4us.com

Over ons

Home / Over ons

Blanchard International

2Lead4US is een dochteronderneming van Blanchard Internatiotop20_website1nal in Nederland. Blanchard International is onderdeel van de Ken Blanchard Companies die actief zijn in 35 landen. De Ken Blanchard Companies zijn wederom gekozen als een van de top tien leiderschap trainingsbureaus van de wereld.Blanchard is toonaangevend in bewezen concepten van leiderschapsontwikkeling en service.

De Ken Blanchard Companies werken vanuit de volgende missie

  1. Maak een verschil in levens van mensen
  2. Stuur op menselijke waarde en effectiviteit op de werkvloer
  3. Creëer top organisaties

2Lead4US werkt als Blanchard International Team. Voor grotere projecten werken we samen met klanten in toegespitste project teams.

2LEAD4US

is een bureau gespecialiseerd in leren van duurzaam leiderschap, duurzaam ondernemen en duurzaam vrouwelijk leiderschap. Wij bieden trainingen, coaching, consultancy en ontwikkeling van online blended learning tools.

Founding Partner

AK_APR7769

Anastasia Kellermann

Sustainable Leadership. It starts with one.”

Mijn passie is duurzaam leiderschap ontwikkelen zodat we al ons vrouwelijk en mannelijk talent evenwichtig inzetten om bij te dragen aan een duurzame wereld nu en later. In een duurzame wereld is er kwaliteit van leven voor iedereen.

Mijn visie is dat genderdiversiteit in de top van organisaties leidt tot meer evenwichtige oordeels- en besluitvorming die leidt tot positieve impacten voor meerdere stakeholders op de korte en lange termijn.

Duurzaam

‘Duurzaam’ betekent voor 2Lead4US de 4P’s van Person, People, Planet en Prosperity. Dat is meer dan ‘people, planet, profit’ of een lijst maatregelen. Het gaat verder en dieper dan de afdeling MVO op zichzelf kan bereiken. Duurzaam houdt in dat jij als persoon of als leider waar ook in je organisatie een impact hebt om je heen dat positief is voor nu en later. Daarom richten wij ons op vergroten van je cirkel van invloed als ‘duurzaam leider’.

Circle of Sustainable Leadership Impact

circle

We begeleiden je naar realisatie van voordelen die goed zijn voor jezelf (Person), je stakeholders zoals klanten, collegae, leveranciers, (People), je leefomgeving (Planet) en je organisatie (Prosperity) (korte en lange termijn winsten zoals betere reputatie, innoverend vermogen, kostenbesparing).

Onze leertrajecten en interventies leiden tot een positieve impact en blijvend resultaat

Kenmerkend voor onze samenwerking met klanten is:

  • Lef, buiten vaste kaders denken
  • Grenzen verleggen,
  • Hoog kwaliteitsbewustzijn,
  • Passie voor duurzame ontwikkeling
  • Pro-actieve inzet voor ontwikkeling van mensen en omgevingen

In een duurzame relatie met u als klant committeren wij ons gedurende langere tijd aan de uitkomsten van de leertrajecten.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search