Trainingen, coaching en consultancy op gebied van duurzaam leiderschap, duurzaam ondernemen en duurzaam vrouwelijk leiderschap.
+31 (0)76 76 76 338info@2lead4us.com

Onze Duurzame Partners

Home / Over ons / Onze Duurzame Partners

Samen met Blanchard International zijn wij een netwerkorganisatie die nauw samen werkt met onze gecertificeerde 4US™ trainers, partners en specialisten op diverse duurzaamheid en leiderschaps gebieden en sectoren.

Ook blijven wij investeren in onderzoeken en publicaties om onze klanten nog beter te dienen om early adaptors of second movers in duurzaamheid te worden of te blijven. Deze kwaliteiten maken ons geschikt om met u mee te kunnen en willen denken voor nu en voor de toekomst.

Wij werken samen met onze duurzame partners zoals:

De Nyenrode Business Universiteit is in 1946 opgericht voor en door het bedrijfsleven. Ze behoort tot de oudste en één van de meest vooraanstaande business universiteiten van Europa en gelegen in Breukelen.
MVO Nederland stimuleert en ondersteunt bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties bij het invullen van hun maatschappelijke rol.
 Als ‘Professional Faculty’ is 2Lead4US verbonden het academische Executive programma ‘Duurzaam HR’ van deAntwerpen Management School (Universiteit Antwerpen). Daarnaast werkt zij hier met Peggy de Prins (Antwerp Management School) aan een academische publicatie.
EPEA logo
EPEA (Environmental Protection and Encouragement Agency) is opgericht door Professor Dr. Michael Braungart. EPEA werkt wereldwijd met cliënten om de Cradle to Cradle® methodologie toe te passen op het ontwerpen van nieuwe processen, producten en services.
Compassion is een internationale, christelijke kindsponsororganisatie die in 26 ontwikkelingslanden meer dan 1,2 miljoen kinderen de kans geeft op een leven zonder armoede.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search